Oslo 1. Baptistmenighet © 2012


Vi har fått Vipps!

Nå er det mye lettere å gi gaver og kollekt! Benytt Vipps-kode: 39946 når du vil betale. Eller enkelt søk opp "Oslo 1. Baptistmenighet". Les mer om å kunne gi frivillige gaver her.


Mange treffpunkt

Mange møtepunkter

Oslo 1. Baptistkirke er en kirke som huser mange treffpunkt. Alt fra Gudstjenester på søndag kl. 11.00, en annerledes gudstjeneste for tenåringer på torsdag, småfellesskap som treffes på kafeer eller i hjemmene eller gudstjenester med andre språk og uttrykk. I tillegg er det fellesskap som er selvgående, men som vi har et godt samarbeid med. Dermed er kirken et møtepunkt for mange fellesskap og mange mennesker gjennom uken.


Baptistkirken i Oslo sentrum

Oslo 1. BaptistkirkeVelkommen til Oslo 1. Baptistkirke - i sentrum av Oslo. Kirken har stått siden 1898 og menigheten ble dannet i 1884. På tross av alderen er det en kirke som stadig sprudler mer og mer med liv og røre og mennesker i alle aldre, sosiale lag og med etnisk bakgrunn.


Diakonalt arbeid

Vil du vite mer om det diakonale arbeidet? Les mer her.


Hvor finner du hva?

Hvor finner jeg hva?

Siden er organisert ganske enkelt. Under hovedmenyen finner du GUDSTJENESTER, LIVSNÆRE GRUPPER og DIAKONI OG MISJON. Dette er de tre største byggeklossene som menigheten står i. I tillegg finner du mye nyttig informasjon under ARTIKLER.


Vi vil leve med hele hjertet for Kristus i

tilbedelse - misjon - fellesskap - utvikling


Info-film om misjonsarbeidet

Hvis du vil vite mer om menighetens misjonsarbeid, så har vi en kort informasjonsfilm som du kan se her.

Student i Oslo?

Student i Oslo?

Er du student i Oslo? Kanskje er du ny her i byen også? Hvert år kommer det studenter fra fjern og nær - og det er ikke fritt for at noen synes det er mye nytt og mye er uoversiktelig. Hvis du kommer til gudstjeneste klokken 11.00 kan vi neste alltid garantere deg at du treffer noen andre som er studenter. Eller vil du kanskje finne deg godt til rette hos TouchPoint - som er gudstjenester for studenter og unge voksne hver onsdag? Kanskje vil du også bidra med din arbeidskraft og dine evner i annet arbeid? I så fall vil vi gjerne at du kommer innom for en snakk! Eller kontakt oss her. Ingen blir spist levende, men vi oppmuntrer alltid til et engasjement for noe som er større enn deg selv.


En del av noe større

Det norske baptistsamfunn

Oslo 1. Baptistmenighet er en del av Det norske baptistsamfunn. 


Hva er en baptist?

Baptist-vann

Kanskje du også lurer på hva baptistene står for? I såfall finner du en kortfattet oppsummering under her.

 

Del denne siden med andre!

Share on FacebookShare on Twitter